ZendingWij van de TFC Andrea
 
Andrea is vanaf 2013 door onze gemeente Hervormd Vreeswijk uitgezonden naar Zuid-oost Azië. Daar woont zij met haar man Arvind en 2 zoontjes Amiyel en Avishai en is ze met name betrokken bij het kinderwerk.

Als TFC Andrea zoeken we steeds de verbinding tussen de familie Arvind en de gemeente. We houden u op de hoogte van hun wel en wee en de werkzaamheden die zij verrichten middels nieuwsbrieven, het gebedsnieuws en af en toe het weekbericht. Dit doen we om er zorg voor te dragen dat het werk van Andrea wordt ondersteund door meeleven, gebed en financiële ondersteuning en zo door kan gaan, maar ook met het oog op wederkerigheid.
De wederkerigheid proberen we vorm te geven door bijvoorbeeld in de dienst op beide plekken hetzelfde Bijbelgedeelte te behandelen, waarbij er ook gekeken wordt wat we kunnen leren van elkaar. Daarnaast zijn er ook verschillende acties (geweest) om praktisch iets voor de kinderen daar te kunnen betekenen, denk bijvoorbeeld aan de kerstactie voor de kinderen uit het Boyshome. Daarop kregen we van hen mooie tekeningen terug.

De familie Arvind waardeert uw betrokkenheid enorm en ze weten zich gedragen door uw gebed. We zullen u op de hoogte blijven houden van hun leven daar om zo samen te blijven zoeken naar verbinding met elkaar en het werk van Andrea onder de kinderen in nood mede mogelijk te maken.

Wanneer u meer informatie wilt over het werk van Andrea en het leven van de familie Arvind in Zuid-oost Azië, kunt u contact opnemen met de TFC via mail.  


Hartelijke groet,
Anita, Elise, Elizabeth, Elles, Klazien en Willina. 

Meer lezen over onze zendingswerkers? 

Via deze link kunt u ons werk steunen door te doneren.
terug