Vreeswijk

Hervormde Gemeente

Agenda Hervormd Vreeswijk

Agenda

Start Wijk-Bijbelstudie-Kringen

Hits : 344

 
Datum: Woensdag, 23 September 2020
Aanvang: 20:00

Duurt tot: 22:00

Locatie: Voorhof
 
 

Zondag 20 september starten we het nieuwe seizoen met een eerste preek over het boek Jesaja. Dat Bijbelboek zal komend jaar op de Wijk-Bijbelstudie-Kringen worden besproken. We hadden vanwege de corona maatregelen zoals afgelopen zondag op het weekbericht gemeld, drie gezamenlijke avonden gepland. Daarop hebben sommige kringleden aangegeven toch liever in kleinere kring samen te komen, dan met een grote groep in De Voorhof.

Hoe we de Wijk-Bijbelstudie-Kringen exact vorm gaan geven, is dus nog niet helemaal duidelijk.

Wel wordt iedereen uitgenodigd om bij de gezamenlijke opening van de Wijk-Bijbelstudie-Kringen aanwezig te zijn op DV woensdag 23 september in De Voorhof, 20.00 uur. Daar kunnen we dan bespreken hoe we de rest van het seizoen één en ander in gaan vullen en kunnen we ook kijken of een Hervormd Vreeswijk College dit jaar gewenst is.

Op de kringen zal het boekje van ds. Niels de Jong “Jesaja beter begrijpen” gebruikt worden. Bij Harry, Hennie, Klazien en Metha zijn de inleiding van dit boekje en het eerste hoofdstuk in PDF te verkrijgen. Wie niet op een Bijbelkring zit, maar wel interesse heeft in de inleiding en het eerste hoofdstuk, kan ook een mail sturen naar een van de predikanten. Zij zorgden voor een korte inleiding en toelichting bij Jesaja, die hier is te downloaden.

Ds. Gertjan Glismeijer

 
 

Terug