Vreeswijk

Hervormde Gemeente

Agenda Hervormd Vreeswijk

Agenda

Sponsorloop

Hits : 208

 
Datum: Zaterdag, 16 Juni 2018
Aanvang: 16:00

Duurt tot:

Locatie: zie brief met parcours
 
 

Op zaterdag 16 juni kan jong én oud meedoen aan een sponsoractie op een uitdagend en typisch Vreeswijks parcours.  Tussen 16.00 uur en 16.45 uur kun je proberen zoveel mogelijk stempels te scoren vanaf de Beatrixsluis, langs het PH internaat en de volkstuinen.

De opbrengst is bestemd voor een onderwijs- / kinderproject van Woord & Daad en het jeugdkamp begin juli. Het is fantastisch om elkaar 3 weken voor het kamp op een gezellige en ont- / inspannende manier te ontmoeten. Maar hoe leuk is het als de hele gemeente zich in wil zetten voor deze actie (jong tot oud kan deelnemen / sponsoren / meehelpen) en we er met elkaar een gezellige middag van maken!?

De brief met sponsorlijst wordt uitgedeeld op de clubs, maar is ook te downloaden op de site (op het beveiligde gedeelte).

Deelnemers / hulp graag voor 8 juni doorgeven aan clubleiding / jeugdouderling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?subject=Sponsorloop" title="Mail aan Arjan">Arjan Molenaar,

 
 

Terug