Vreeswijk

Hervormde Gemeente

Agenda Hervormd Vreeswijk

Agenda

Samen kerk in Nieuwegein

Hits : 1840

 
Datum: Zondag, 17 Januari 2016
Aanvang: 10:30

Duurt tot:

Locatie: Stadshuis van Nieuwegein
 
Diverse voorgangers uit Nieuwegein
 

Op zondagmorgen 17 januari wordt er een gezamenlijke kerkdienst belegd in het stadshuis in Nieuwegein. Bijna alle kerken in Nieuwegein hebben toegezegd mee te werken en zoveel mogelijk aanwezig te zijn in deze dienst. We vieren daarin dat we in Christus Jezus verbonden zijn en maken dat zichtbaar aan elkaar en heel de stad.

In de dienst zal het koor Hatikwa optreden. De band van de Morgenstondgemeente zal de samenzang deels begeleiden.

 

Voor de kinderen is er een kinderprogramma waarin poppenspeler Roelof Speelman een voorstelling zal geven. Het programma heet “de vertegenwoordiger”.  Het kinderprogramma is voor de kinderen die op de basisschool zitten. De dienst wordt gezamenlijk begonnen en daarna gaan de kinderen onder begeleiding naar het Leger des Heils gebouw voor het kinderprogramma.

 

Met deze dienst opent ook de week van gebed, waarin we in Nieuwegein al jaren met een aantal kerken gezamenlijk optrekken. 

 

Onze kerkenraad heeft besloten om de dienst in de Voorhof op deze zondag niet door te laten gaan. In de Dorpskerk wordt wel een kerkdienst gehouden.

 

Van harte beveel ik deze dienst aan in uw gebeden.

Ds. Dirk de Bree.

 

poster17 01 2016

 


Parkeren

Het roze gebied (B1 en B2) is betaald parkeren. Alle andere gebieden zijn vrij parkeren op zondag. De parkeergarage onder City Plaza is vanaf 7.00 uur open en kost 2,10 euro per uur. (De parkeergarage bij het Stadshuis is vanaf 11.00 uur open)


Per fiets

Meest handig is om met de fiets te komen. Neem wel een goed slot mee, want de fietsenstalling gaat pas om 11.00 uur open.

Parkeerinformatie

 
 

Terug