Hervormd Vreeswijk in het nieuws

Rangschik op : Naam | Datum | Hits [ Oplopend ]

Samen kerk in Nieuwegein Samen kerk in Nieuwegein

Downloads: 1524

Op zondag 17 januari, 10.30 uur wordt er een kerkdienst georganiseerd in het Stadshuis in Nieuwegein. Deze dienst is de start van de nationale Week van Gebed.

Als organiserende kerken maken we hiermee zichtbaar dat we samen kerk willen zijn in en voor onze stad. We zijn dan ook blij dat de dienst gehouden kan worden in het atrium van ons Stadshuis.

Vele mensen verlenen hun medewerking aan deze dienst. Bijzonder dat ook het Nieuwegeins jongerenkoor Hatikwa zal optreden. Voor de jongste kinderen is er crèche en voor de kinderen t/m groep 6 een poppentheater.

We zien uit naar een dienst waarin we samen als christenen in Nieuwegein zingen, de Bijbel lezen, bidden en daarin de liefde van God mogen belijden, beleven en doorgeven.

In de dienst zal er een collecte gehouden worden voor Vluchtelingenwerk Nieuwegein. Na de dienst is er alle ruimte voor ontmoeting! We hopen op een overvol stadshuis.

Open brief aan alle inwoners van Nieuwegein Open brief aan alle inwoners van Nieuwegein

Downloads: 1384

Samen met de voorgangers/dominees/pastors van alle kerken in Nieuwegein hebben wij een open brief geschreven aan alle Nieuwegeiners. In deze brief roepen wij op tot gastvrijheid jegens de asielzoekers die een verblijf krijgen in Zuilenstein. Deze brief is als inspraakmoment  door ds. Dirk de Bree voorgelezen in bij agendapunt 1 van de vergadering van de raadscommissie ABZ op 19 oktober 2015.

Groepsvakantie 2012 Groepsvakantie 2012

Downloads: 2404

Artikel uit de Tijding van oktober 2012 over de diaconale groepsvakantie in de zomer van 2012.

Artikel Molenkruier Artikel Molenkruier

Downloads: 3795

Artikel over ds. Dirk de Bree, waarin hij vertelt over zijn start in de Hervormde Gemeente Vreeswijk.

Artikel AD - Kunstgras Artikel AD - Kunstgras

Downloads: 2579