Kerstactie Boys Home

Zoals beloofd kunt u in dit bericht meer informatie vinden over het ophalen van de foto's.

Heeft u een envelop ingeleverd met geld en een ingevuld papier? Een of twee weken later vindt u in hetzelfde kerkgebouw een envelop met uw naam erop in de inleverdoos of mand.  In de envelop vindt u de foto van de jongen die uw papier ontvangt, met daarbij een cadeautje. We hopen dat deze foto een mooi plekje in uw huis krijgt en de jongen een plekje in uw hart en in uw gebeden!  Heel hartelijk dank voor uw deelname!

Nog even voor de duidelijkheid: de inlevermand in de Voorhof staat naast de ingang. In de Dorpskerk staat een doos.

Graag inleveren voor 28 oktober!  Bij vragen kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten vandaag

Meld je aan voor NETWERK