maandag 06-04-2020
Ds. Fred Blokhuis
te beluisteren via kerkdienstgemist.nl (via de homepage rechts onderin Diensten online)

dinsdag 07-04-2020
Ds. Rijn de Jonge

woensdag 08-04-2020
Theo Vreugdenhil

donderdag 09-04-2020
Ds. Gertjan Glismeijer

Bericht van redactie

We krijgen wekelijks verzoeken tot plaatsing van berichten of oproepjes op het weekbericht. Het weekbericht heeft als doel om de gemeente inzicht te geven in verschillende activiteiten binnen de gemeente. Het weekbericht dient als communicatiemiddel voor gemeente leden en wordt gevuld door gemeenteleden. Hieronder nog wat tips en regels voor het aanleveren

• Kopij graag aanleveren voor de donderdag voorafgaand aan de zondag en dan voor 18.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Berichten zijn afkomstig van gemeenteleden en gaan over activiteiten of bijzonderheden van onze eigen gemeente.
  • Berichten van buiten de gemeente plaatsen we in principe niet, tenzij het voortkomt uit een samenwerkingsverband met onze gemeente.
  • De predikant levert elke week een stukje pastoraat en/of toerusting aan
  • De kerkenraad levert informatie aan vanuit de kerkenraadsvergaderingen.
  • Een bericht wordt in principe één keer geplaatst en wan-neer dit aangegeven wordt kan het nog een week extra geplaatst worden. Daarna wordt het verwijderd.
  • Wanneer er veel kopij is of de aangeleverde stukken zijn erg lang, dan zal de redactie de stukken inkorten of aanpassen naar eigen inzicht en er rekening mee houden dat de boodschap of essentie van het bericht helder blijft. Indien mogelijk overlegt redactie dit met de gever van het bericht.

Activiteiten vandaag

Meld je aan voor NETWERK