Vreeswijk

Hervormde Gemeente

We hebben 53 gasten en geen leden online

Aan-/afmelden


NB. Registratie is alleen voor leden van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Neem voor registratie contact op met de webmaster.
Augustus 2020
Z M D W D V Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Uitgelicht

Beiroet in puin - help nu!

Beiroet in puin – help nu!

Meer dan 200 doden, ruim 5000 gewonden en zeker 300.000 mensen dakloos.
Kort samengevat zijn dat de gevolgen van de explosie. De stad ligt deels in puin.
En dat is helaas niet het enige. In de eerste helft van dit jaar verdubbelden de prijzen, waardoor de inwoners nauwelijks voldoende middelen hebben voor hun basisbehoeften.
De gezondheidszorg staat onder druk en ziet zich nu geconfronteerd met duizenden gewonden. Ziekenhuizen zijn niet meer bruikbaar door de explosie. De zorgen zijn enorm.

Beiroet heeft snelle en effectieve noodhulp nodig, speciaal voor de allerarmsten en de meest kwetsbaren, zoals Syrische vluchtelingen, die bijna een kwart van de bevolking vormen, en aan kinderen.

De Christelijke Noodhulpcluster, met o.a. Woord & Daad, Tear en Dorcas  zijn samen met hun partners ter plaatse.
Zij zijn begonnen met het verlenen van noodhulp. Daar is veel geld voor nodig.

De diaconie wil meehelpen en roept u op om dat ook te doen.
Via de collecte van zondag 16 augustus en u kunt natuurlijk ook geven via de bank
NL49 RABO 0373 7395 91
.

Ledenpagina'sVoor gemeenteleden is het mogelijk om zich te registreren op de website van Hervormd Vreeswijk.

Waarom registreren?

Na registratie hebt u toegang tot de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk. Wij willen op deze ledenpagina's informatie aanbieden die alleen bestemd is voor onze leden.

Na registratie bent u opgenomen in de ledenlijst van deze website en dat geeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan andere leden bekend te maken en eventueel een foto van u zelf te plaatsen.

Hoe kunt u zich registreren?

Wij willen graag de privacy van onze leden zo goed mogelijk waarborgen. Daarom zal de registratie van leden op onze website in verschillende stappen plaatsvinden. Hieronder staat beschreven welke stappen dit zijn en hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Om u te registreren kunt u in het linkervak op deze pagina klikken op het woord registreer.

Stap 1

Wanneer u zich registreert, zal u om een aantal persoonlijke gegevens worden gevraagd. Een aantal hiervan (zoals naam, gebruikersnaam, wachtwoord en lid) is verplicht. De andere gegevens zijn vrijblijvend, zodat u zelf bepaalt wat anderen over u kunnen lezen.

Stap 2

Wanneer u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Pas wanneer u op de link in deze mail hebt geklikt, wordt uw registratie in behandeling genomen.

Stap 3

Wij zullen nagaan of u inderdaad lid van onze gemeente bent.

Stap 4

Als uw registratie wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een tweede bevestigingsmail. Wanneer u op de link in deze mail klikt, zult u kunnen inloggen in de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk.

Stap 5

Nadat u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke profielpagina bekijken. Daar ziet u alle gegevens die u heeft ingevuld en heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen.
Ook is het mogelijk een foto van uzelf te plaatsen.

 

Leden van Hervormd Vreeswijk kunnen elkaars gegevens inzien via de ledenlijst.

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt een een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .