We hebben 27 gasten en één lid online

Aan-/afmelden

NB. Registratie is alleen voor leden van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Neem voor registratie contact op met de webmaster.
Januari 2021
Z M D W D V Z

Open Dorpskerk

Afgelopen maandag 7 december was de eerste keer dat de Dorpskerk open was van 12.30 tot 13.30 uur, om binnen te wandelen, om een gesprek aan te gaan, in stilte te zitten, een Bijbelgedeelte te lezen en te bidden.
Buurtbewoners zijn door middel van een kaart uitgenodigd om eens binnen te komen. Maar ook gemeenteleden zijn van harte welkom, zeker zij die een zondagse kerkgang nog niet helemaal aandurven. Ik denk dat velen het fijn vinden om gewoon weer in de kerk te kunnen zijn. Te zitten en stil te zijn.

De komende zes weken zal de kerk op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) open zijn.
Tevens is er ook ruimte voor een pastoraal gesprek. Op de vrijdagen zal of Ds. De Pater of ik aanwezig zijn. Vanzelfsprekend houden we ons aan de coronamaatregelen. Maar weet u in ieder geval van harte welkom.

Ds. Gertjan Glismeijer

Ledenpagina'sVoor gemeenteleden is het mogelijk om zich te registreren op de website van Hervormd Vreeswijk.

Waarom registreren?

Na registratie hebt u toegang tot de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk. Wij willen op deze ledenpagina's informatie aanbieden die alleen bestemd is voor onze leden.

Na registratie bent u opgenomen in de ledenlijst van deze website en dat geeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan andere leden bekend te maken en eventueel een foto van u zelf te plaatsen.

Hoe kunt u zich registreren?

Wij willen graag de privacy van onze leden zo goed mogelijk waarborgen. Daarom zal de registratie van leden op onze website in verschillende stappen plaatsvinden. Hieronder staat beschreven welke stappen dit zijn en hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Om u te registreren kunt u in het linkervak op deze pagina klikken op het woord registreer.

Stap 1

Wanneer u zich registreert, zal u om een aantal persoonlijke gegevens worden gevraagd. Een aantal hiervan (zoals naam, gebruikersnaam, wachtwoord en lid) is verplicht. De andere gegevens zijn vrijblijvend, zodat u zelf bepaalt wat anderen over u kunnen lezen.

Stap 2

Wanneer u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Pas wanneer u op de link in deze mail hebt geklikt, wordt uw registratie in behandeling genomen.

Stap 3

Wij zullen nagaan of u inderdaad lid van onze gemeente bent.

Stap 4

Als uw registratie wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een tweede bevestigingsmail. Wanneer u op de link in deze mail klikt, zult u kunnen inloggen in de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk.

Stap 5

Nadat u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke profielpagina bekijken. Daar ziet u alle gegevens die u heeft ingevuld en heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen.
Ook is het mogelijk een foto van uzelf te plaatsen.

Leden van Hervormd Vreeswijk kunnen elkaars gegevens inzien via de ledenlijst.

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt een een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .