Aan-/afmelden

NB. Registratie is alleen voor leden van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Neem voor registratie contact op met de webmaster.
Z M D W D V Z

Najaarsactie 2020

Vanaf maandag 12 oktober 2020 is er weer de Najaarsactie.

Dit jaar heeft het weer een dubbel doel.
Het eerste doel is de vervanging van de geluidsinstallatie in de Dorpskerk, die al 20 jaar oud is.
Het tweede doel is, i.v.m. het coronavirus, de aanschaf van een goed afzuig- en ventilatiesysteem in de Dorpskerk.
Mogen wij ook dit jaar weer rekenen op uw bijdrage?   Alvast hartelijk dank!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de kerkrentmeesters:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenpagina'sVoor gemeenteleden is het mogelijk om zich te registreren op de website van Hervormd Vreeswijk.

Waarom registreren?

Na registratie hebt u toegang tot de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk. Wij willen op deze ledenpagina's informatie aanbieden die alleen bestemd is voor onze leden.

Na registratie bent u opgenomen in de ledenlijst van deze website en dat geeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan andere leden bekend te maken en eventueel een foto van u zelf te plaatsen.

Hoe kunt u zich registreren?

Wij willen graag de privacy van onze leden zo goed mogelijk waarborgen. Daarom zal de registratie van leden op onze website in verschillende stappen plaatsvinden. Hieronder staat beschreven welke stappen dit zijn en hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Om u te registreren kunt u in het linkervak op deze pagina klikken op het woord registreer.

Stap 1

Wanneer u zich registreert, zal u om een aantal persoonlijke gegevens worden gevraagd. Een aantal hiervan (zoals naam, gebruikersnaam, wachtwoord en lid) is verplicht. De andere gegevens zijn vrijblijvend, zodat u zelf bepaalt wat anderen over u kunnen lezen.

Stap 2

Wanneer u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Pas wanneer u op de link in deze mail hebt geklikt, wordt uw registratie in behandeling genomen.

Stap 3

Wij zullen nagaan of u inderdaad lid van onze gemeente bent.

Stap 4

Als uw registratie wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een tweede bevestigingsmail. Wanneer u op de link in deze mail klikt, zult u kunnen inloggen in de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk.

Stap 5

Nadat u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke profielpagina bekijken. Daar ziet u alle gegevens die u heeft ingevuld en heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen.
Ook is het mogelijk een foto van uzelf te plaatsen.

Leden van Hervormd Vreeswijk kunnen elkaars gegevens inzien via de ledenlijst.

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt een een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .