Aan-/afmelden

NB. Registratie is alleen voor leden van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Neem voor registratie contact op met de webmaster.
December 2018
Z M D W D V Z

Gezocht

Elke tweede zondag van de maand zijn de oudste kinderen van de nevendienst in de kerk en voor hen wordt een boekje gemaakt over het thema van de dienst. Al een aantal jaren zorg ik samen met Hilleen dat er  een boekje in de dorpskerk en voorhof is, maar ik wil hier nu graag mee stoppen en een ander de ruimte bieden hier mee verder te gaan. Je kunt dit in je eigen tijd en gewoon thuis maken.

Zie je dit wel zitten of wil je nog info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..    Het zou leuk zijn als dit voor de kinderen door kan blijven gaan.

Groet José

Ledenpagina'sVoor gemeenteleden is het mogelijk om zich te registreren op de website van Hervormd Vreeswijk.

Waarom registreren?

Na registratie hebt u toegang tot de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk. Wij willen op deze ledenpagina's informatie aanbieden die alleen bestemd is voor onze leden.

Na registratie bent u opgenomen in de ledenlijst van deze website en dat geeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan andere leden bekend te maken en eventueel een foto van u zelf te plaatsen.

Hoe kunt u zich registreren?

Wij willen graag de privacy van onze leden zo goed mogelijk waarborgen. Daarom zal de registratie van leden op onze website in verschillende stappen plaatsvinden. Hieronder staat beschreven welke stappen dit zijn en hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Om u te registreren kunt u in het linkervak op deze pagina klikken op het woord registreer.

Stap 1

Wanneer u zich registreert, zal u om een aantal persoonlijke gegevens worden gevraagd. Een aantal hiervan (zoals naam, gebruikersnaam, wachtwoord en lid) is verplicht. De andere gegevens zijn vrijblijvend, zodat u zelf bepaalt wat anderen over u kunnen lezen.

Stap 2

Wanneer u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Pas wanneer u op de link in deze mail hebt geklikt, wordt uw registratie in behandeling genomen.

Stap 3

Wij zullen nagaan of u inderdaad lid van onze gemeente bent.

Stap 4

Als uw registratie wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een tweede bevestigingsmail. Wanneer u op de link in deze mail klikt, zult u kunnen inloggen in de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk.

Stap 5

Nadat u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke profielpagina bekijken. Daar ziet u alle gegevens die u heeft ingevuld en heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen.
Ook is het mogelijk een foto van uzelf te plaatsen.

Leden van Hervormd Vreeswijk kunnen elkaars gegevens inzien via de ledenlijst.

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt een een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .