Aan-/afmelden

NB. Registratie is alleen voor leden van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Neem voor registratie contact op met de webmaster.
December 2017
Z M D W D V Z

Nieuwe opzet gebedskringen

Vanaf januari 2018 hebben we in onze gemeente  gebedstrio's. Een kerkenraadslid maakt elke maand een lijstje met punten waarvoor gebeden kan worden: Onze zendingswerkers, de predikant, de kerkenraad, zieken, allerlei zaken die met onze stad te maken hebben, Israël, de Vervolgde Kerk etc. Deze punten worden via de mail gestuurd naar gebedstrio's.

Gebedstrio’s zijn groepjes van minimaal drie gemeenteleden die één of twee keer per maand bij elkaar komen om samen te bidden. Bij zes personen wordt er gesplitst.

De voordelen:

• Je komt voor een kort moment, bijvoorbeeld een half uur, bij elkaar. Na een kort gesprek en  een Bijbellezing kun je samen bidden.
  • Je kunt met z'n drieën gemakkelijker tot een vaste afspraak komen.
  • Je zult sneller een grote mate van eensgezindheid (eenparigheid) in het gebed ervaren.

We komen bij elkaar thuis. Ieder groepje bestaat uit 3 of 4 mensen. We hopen dat er door deze opzet meer mensen in de gelegenheid zijn om mee te bidden. Als u hiervoor voelt, kunt u dat via de mail aangeven.

Wellicht kunt u zelf een groepje samenstellen met gemeenteleden die u kent uit de buurt. Voor meer informatie of aanmelding,

Ledenpagina'sVoor gemeenteleden is het mogelijk om zich te registreren op de website van Hervormd Vreeswijk.

Waarom registreren?

Na registratie hebt u toegang tot de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk. Wij willen op deze ledenpagina's informatie aanbieden die alleen bestemd is voor onze leden.

Na registratie bent u opgenomen in de ledenlijst van deze website en dat geeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan andere leden bekend te maken en eventueel een foto van u zelf te plaatsen.

Hoe kunt u zich registreren?

Wij willen graag de privacy van onze leden zo goed mogelijk waarborgen. Daarom zal de registratie van leden op onze website in verschillende stappen plaatsvinden. Hieronder staat beschreven welke stappen dit zijn en hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Om u te registreren kunt u in het linkervak op deze pagina klikken op het woord registreer.

Stap 1

Wanneer u zich registreert, zal u om een aantal persoonlijke gegevens worden gevraagd. Een aantal hiervan (zoals naam, gebruikersnaam, wachtwoord en lid) is verplicht. De andere gegevens zijn vrijblijvend, zodat u zelf bepaalt wat anderen over u kunnen lezen.

Stap 2

Wanneer u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Pas wanneer u op de link in deze mail hebt geklikt, wordt uw registratie in behandeling genomen.

Stap 3

Wij zullen nagaan of u inderdaad lid van onze gemeente bent.

Stap 4

Als uw registratie wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een tweede bevestigingsmail. Wanneer u op de link in deze mail klikt, zult u kunnen inloggen in de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk.

Stap 5

Nadat u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke profielpagina bekijken. Daar ziet u alle gegevens die u heeft ingevuld en heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen.
Ook is het mogelijk een foto van uzelf te plaatsen.

Leden van Hervormd Vreeswijk kunnen elkaars gegevens inzien via de ledenlijst.

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt een een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .