Aan-/afmelden

NB. Registratie is alleen voor leden van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Neem voor registratie contact op met de webmaster.
Z M D W D V Z

Bericht van redactie

We krijgen wekelijks verzoeken tot plaatsing van berichten of oproepjes op het weekbericht. Het weekbericht heeft als doel om de gemeente inzicht te geven in verschillende activiteiten binnen de gemeente. Het weekbericht dient als communicatiemiddel voor gemeente leden en wordt gevuld door gemeenteleden. Hieronder nog wat tips en regels voor het aanleveren

• Kopij graag aanleveren voor de donderdag voorafgaand aan de zondag en dan voor 18.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Berichten zijn afkomstig van gemeenteleden en gaan over activiteiten of bijzonderheden van onze eigen gemeente.
  • Berichten van buiten de gemeente plaatsen we in principe niet, tenzij het voortkomt uit een samenwerkingsverband met onze gemeente.
  • De predikant levert elke week een stukje pastoraat en/of toerusting aan
  • De kerkenraad levert informatie aan vanuit de kerkenraadsvergaderingen.
  • Een bericht wordt in principe één keer geplaatst en wan-neer dit aangegeven wordt kan het nog een week extra geplaatst worden. Daarna wordt het verwijderd.
  • Wanneer er veel kopij is of de aangeleverde stukken zijn erg lang, dan zal de redactie de stukken inkorten of aanpassen naar eigen inzicht en er rekening mee houden dat de boodschap of essentie van het bericht helder blijft. Indien mogelijk overlegt redactie dit met de gever van het bericht.

Ledenpagina'sVoor gemeenteleden is het mogelijk om zich te registreren op de website van Hervormd Vreeswijk.

Waarom registreren?

Na registratie hebt u toegang tot de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk. Wij willen op deze ledenpagina's informatie aanbieden die alleen bestemd is voor onze leden.

Na registratie bent u opgenomen in de ledenlijst van deze website en dat geeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan andere leden bekend te maken en eventueel een foto van u zelf te plaatsen.

Hoe kunt u zich registreren?

Wij willen graag de privacy van onze leden zo goed mogelijk waarborgen. Daarom zal de registratie van leden op onze website in verschillende stappen plaatsvinden. Hieronder staat beschreven welke stappen dit zijn en hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Om u te registreren kunt u in het linkervak op deze pagina klikken op het woord registreer.

Stap 1

Wanneer u zich registreert, zal u om een aantal persoonlijke gegevens worden gevraagd. Een aantal hiervan (zoals naam, gebruikersnaam, wachtwoord en lid) is verplicht. De andere gegevens zijn vrijblijvend, zodat u zelf bepaalt wat anderen over u kunnen lezen.

Stap 2

Wanneer u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Pas wanneer u op de link in deze mail hebt geklikt, wordt uw registratie in behandeling genomen.

Stap 3

Wij zullen nagaan of u inderdaad lid van onze gemeente bent.

Stap 4

Als uw registratie wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een tweede bevestigingsmail. Wanneer u op de link in deze mail klikt, zult u kunnen inloggen in de ledenpagina's van Hervormd Vreeswijk.

Stap 5

Nadat u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke profielpagina bekijken. Daar ziet u alle gegevens die u heeft ingevuld en heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen.
Ook is het mogelijk een foto van uzelf te plaatsen.

Leden van Hervormd Vreeswijk kunnen elkaars gegevens inzien via de ledenlijst.

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt een een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .