Vacatures

Hierbij een dringende oproep voor mensen voor de schoonmaak van de Dorpskerk. Je bent 1x per 6 weken aan de beurt en de schoonmaak duurt ongeveer 1,5 uur. Overdag of 's avonds in overleg. Voor aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beheerscommissie is nog steeds op zoek naar personen die eventueel willen meedraaien in het schoonmaaakeooster! Vele handen maken het werk wat lichter! 1 x p 4 weken ongeveer 1,5 uur!

Wij zijn nog op zoek naar de woensdag of vrijdagmorgen vanaf 8.30 uur of de woensdagavond vanaf 18.00 uur. Natuurlijk kunnen we ook denken aan andere tijden, maar vaak is de Voorhof bezet en kunnen we uiteraard niet gaan schoonmaken. Reacties gaarne naar Ria Koekman.

Elke tweede zondag van de maand is er in beide gebouwen koffiedrinken na de kerkdienst.

Voor het koffieschenken in De Voorhof zijn nieuwe mensen nodig. Het rooster is zo dat ieder ongeveer 3 keer in het jaar aan de beurt is. De taak is het klaarzetten, koffieschenken en opruimen.

Voor de J4K-club in Wijkhuis de Steeg zijn we hard op zoek naar nieuwe leiding!

Wie komt het team versterken?!

Eens in de twee weken is er op woensdagmiddag club van 14:30-16:00 uur (leiding vanaf 13:00 uur aanwezig). Er komen zo'n 25-30 kinderen voor spel, film, dans en knutsel.

Leer de kinderen in de wijk kennen en geef hen een gezellige middag!

Beste Allemaal,

omdat een aantal leidinggevenden afscheid heeft genomen van de kindernevendienst, hebben we weer plek voor anderen!

Lijkt het je leuk om mee te helpen met de kindernevendienst? Ben je tussen de 13 en 99 jaar? Kom dan gezellig een keertje kijken en neem contact op met een van ons.

We zoeken momenteel mensen die een andere leidinggevende willen helpen bij de kinderen van groep 1 t/m 3 van de basisschool. Je hebt dus geen eindverantwoordelijkheid en helpt bv. bij het werkje.

Als je meer wil doen, kan dat natuurlijk ook altijd!

Ook zijn we op zoek naar mensen die zelf de kindernevendienst willen leiden. Hierbij is er keuze of je bij de jongste groep (groep 1 t/m 3 van de basisschool) of de oudste groep (groep 4 t/m 6 van de basisschool) mee wil doen.

Hopelijk tot snel! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.