Z M D W D V Z

Eerst komende activiteiten

zaterdag 11-07-2020
11:00 Jeugdactiviteit, Kromme Rijn (Kanoverhuur Rijnstroom)

Algemeen nieuws

Previous ◁ | ▷ Next

Afgelopen dinsdag 30 juni heeft de AllStars club het seizoen actief afgesloten met een sport- en spelletjesroute door park Oudegein. Ondanks de regenbuitjes ging het er fanatiek aan toe. Daarna werd bij Janne thuis lekker gebarbecued.

Leuk en mooi dat er na de online ontmoetingen toch weer mogelijkheid was om elkaar te zien en ontmoeten.

Woord van Bemoediging

Voorafgaand aan de avond van de WijkBijbelstudiekringen in de Voorhof, zal op woensdag 8 juli om 19.30 uur weer een Woord van Bemoediging zijn vanuit de Dorpskerk.

We lezen die avond Psalm 33, een lied van vertrouwen, waarvan we ook verschillende coupletten zullen zingen uit verschillende berijmingen.
Bij de berijming van 1773 maakte ik ooit een discussie mee over de slotwoorden van het elfde vers “Weer steeds alle smart”.
Volgens sommigen moest er staan “Heilig alle smart”. Ik houd het maar graag bij “Weer”.

Ds. Gertjan Glismeijer

Zingen in de kerk:

Vorige week is het protocol van de PKN aangepast en is er een mogelijkheid om te zingen in de kerk.
Dit is door middel van voorzang. Het combo zal hier aan meewerken, maar kan helaas niet alle diensten dit verzorgen.
Daarom zijn we op zoek naar voorzangers. Zingt u graag en wilt u dit ook in de kerk doen?
Laten we zo de lofzang met elkaar gaande houden!