Z M D W D V Z

maandag 06-07-2020
20:00 Groeikring, Huiskamer

zaterdag 11-07-2020
11:00 Jeugdactiviteit, Kromme Rijn (Kanoverhuur Rijnstroom)

Uit de kerkenraad

Donantie Hervormde Gemeente VreeswijkDoor de coronacrisis is het in de kerk collecteren tijdens de kerkdiensten niet meer mogelijk en kan het digitaal doneren een goed alternatief zijn.

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken kan u met deze QR code direct toegang  krijgen tot de verschillende betaalmogelijkheden.

Ook via deze link krijgt u toegang tot de Webshop van de HGV.

Een groot aantal gemeenteleden maakt al gebruik van de Webshop HGV via de website van onze gemeente om bijvoorbeeld collectebonnen te bestellen of de bijdrage Kerkbalans te regelen. Ook het deelnemen aan de collecten kan via de Webshop HGV en kunt u apart kiezen voor;

• Collecte 1e rondgang;
  • Collecte 2e rondgang;
  • Collecte uitgang;
  • Collecte zendingsbuizen,

maar is het ook mogelijk om gecombineerd aan de collecten te geven.

Aan onze website is ook een Kerkgeld-app gekoppeld die u kunt gebruiken op een mobiele telefoon of tablet. Deze app heet “Kerkgeld” en kunt u gratis downloaden via Playstore/GooglePlay (Android) of AppStore (Apple). Als u deze app opent moet u deze koppelen aan “Hervormd Vreeswijk” en eenmalig registreren met uw inlognaam en wachtwoord van onze webshop.

Een uitgebreide handleiding vindt u op onze website.

Mocht u hulp nodig hebben kunt u daarvoor terecht bij de kerkrentmeesters. Net zoals met de collectebonnen, kunt u collecten via de webshop of kerkgeld-app fiscaal als gift aftrekken. Daarnaast is het ook mogelijk om een tegoed te kopen, zodat u niet elke keer apart met iDeal hoeft te betalen.

Wij vertrouwen er op hiermee een goede digitale mogelijkheid te bieden voor het deelnemen aan collecten, zowel buiten de diensten als straks weer tijdens de kerkdiensten.

Digitaal doneren is mogelijk via deze link, of door gebruik te maken van de QR code.

Doneren aan de Hervormde Gemeente Vreeswijk

Zoals u in het laatste weekbericht heeft gelezen zal er een herverdeling van taken plaatsvinden om het pastoraat zo goed mogelijk te verzorgen.

De verdeling is als volgt gemaakt:

• Voor wijk 1 is Henk Masrenbroek wijkvoorzitter,
  • Voor wijk 2 zal Joop Overes wijkvoorzitter worden en
  • voor wijk 3 zal Arjen Lans dit blijven.

Alle wijkteams worden ook ondersteund door de bezoekbroeders/zusters. Mocht u behoefte hebben aan pastoraat, dan kunt u contact opnemen de wijkvoorzitters.