Komende diensten

Ds. W.J.J Glashouwer , Amersfoort

zondag 25-10-2020
Ds C. Bos, Benschop

Welkom bij de kindernevendienst!

kindernevendienstElke zondagochtend is er kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 3 van de basisschool. De kinderen van groep 4 t/m 6 blijven de 2e zondag van de maand in de dienst, de rest van de weken is er wel kindernevendienst voor hen.
Voor de schriftlezingen verlaten de kinderen de kerk om naar de nevendienst te gaan. Als we de kerk verlaten nemen we een bijbel mee. Zo nemen we zichtbaar het Woord van God mee. *

Hoe ziet het programma eruit?
  • Een gesprekje met de kinderen over wat hen bezighoud
  • Zingen
  • Bijbelverhaal vertellen
  • Bidden
  • Napraten aan de hand van gespreksvragen over het Bijbelverhaal (met name bij de oudere groep)
  • Bijpassend werkje maken (met name bij de jongste groep)
  • Puzzel o.i.d. maken (oudere groep)

Voor de zegen komen de kinderen weer terug bij hun ouders in de kerk.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de coördinatrices van de kindernevendienst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De eventueel wegbrengende ouders vragen we om gezamenlijk en dus in 1x terug te komen na de schriftlezing op het moment dat er weer een lied gezongen wordt, of, als er niet gezongen wordt tussen schriftlezing en preek, gezamenlijk het eigen plekje weer op te zoeken na het lezen van de schriftlezing en voor dat de dominee aan de preek begint. De koster kan hierbij behulpzaam zijn.

Dus: wacht even op elkaar in de hal van de Voorhof of 't Heem en loop samen n√° de schriftlezing de kerk weer in.