Vreeswijk

Hervormde Gemeente

HVDDe HVD coördineert het diaconale werk onder de ouderen van de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Zij bezoekt ouderen en organiseert activiteiten voor hen.

 

BLOEMEN:

De ouderen van de gemeente krijgen vanaf 75 jarige leeftijd een bloemetje via de medewerksters van de HVD.   

KOFFIE-OCHTEND:

Elke donderdagmorgen tussen 10.00 en 11.30 uur kunt u gezellig samen koffie drinken in de Voorhof. Er is dan een gastvrouw aanwezig om u van koffie en/of thee te voorzien.

OUDERENMIDDAG:

Op de laatste dinsdagmiddag van de maand is er tussen 14.00 en 16.00 uur een gezellige bijeenkomst in de Voorhof. Die middag verzorgt iemand uit de gemeente een korte meditatie. Daarnaast is er een ontspannen activiteit, zoals een diavoorstelling of een lezing over diverse onderwerpen.

REISJE:

Elk jaar, mei/juni, is er een reisje. We vertrekken meestal aan het begin van de middag om iets te bezoeken. Aan het eind van de middag gaan we ergens een hapje eten en in de loop van de avond zijn we weer thuis.

VERVOER:

Zou u graag onze ouderenmiddagen en koffieochtenden willen bezoeken, maar is het vervoer een probleem voor u neem dan contact op met Lidia van Oostrum.

Tijdens de maanden juni, juli en augustus zijn er geen koffieochtenden en ouderenmiddagen.

Wij hopen u te ontmoeten bij één van onze activiteiten!!!!!

 

Het team van de HVD

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., secretaresse
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., penningmeester
Mientje Bos, algemeen
Vacant, algemeen
Vacant, algemeen
Vacant, algemeen