Vreeswijk

Hervormde Gemeente

Vrijwilligers gezocht

De Coöperatie StekUP heeft de volgende vacatures:

-Coördinator Facilitaire Dienst (vrijwillig, vanaf 4 uur per week) als uitbreiding van het team.

-Administratief Medewerker (vrijwillig, vanaf 4 uur per week) als uitbreiding van het team.

-Logistiek Medewerker (vrijwillig, vanaf 4 uur per week) ter ondersteuning van de kringloopwinkel.

Voor de volledige vacaturetekst kunt u bij de diaconie terecht. 

Oppas opa/oma’s gezocht

De stichting buurtgezinnen (het vorige goede doel van de diaconale Brunch collecte) Is – met spoed-  op zoek naar opa en oma(‘s) steungezinnen voor moeders met heel jonge kindjes. Het gaat om drie gezinnen met zeer overbelaste moeders, zonder netwerk, die af en toe even hun handen vrij willen hebben voor zichzelf om op adem te komen. Maar ook hun kinderen het plezier van alle aandacht gunnen.

De frequentie hoeft niet hoog te liggen, om de week of eens per maand zal al verlichting geven. Voor meer informatie neem contact met de diaconie op!

Woonruimte gezocht

De Stichting Bright Fame is op zoek naar woonruimte voor vrouwen die uit de prostitutie willen. Heeft u zulke mogelijkheden neem dan contact met de diaconie op!

Thuisgekookt

Als diaconie zijn we aangeschreven door de stichting ThuisGekookt. Dit is geen Christelijke organisatie maar kan voor u mogelijk helpen of u kan anderen ermee helpen. Via deze stichting wordt er (tegen betaling) voor u gekookt door een thuiskok. U kan zich daarvoor opgeven via www.ThuisGekookt.nl .

Hulpvraag

Iemand van CCN (werkt ook bij StekUp) heeft een laptop nodig. Heeft u er een liggen neem dan contact met de diaconie op!