De activiteiten van dit seizoen zijn (zo goed als) afgerond en de zomervakantie begint. Alles komt op een laag pitje. Maar we kijken toch alweer uit naar een nieuw kerkelijk seizoen, waar we elkaar (hopelijk) weer meer kunnen ontmoeten in diensten en activiteiten.
De startdag hiervoor staat gepland op zondag 20 september. Binnen de kerkenraad is de wens uitgesproken om daar, ondanks nog geldende maatregelen, een fijne (ontmoetings)dag van te maken. Hoe dat er uit komt te zien? Daarin mag u / jij meedenken! Tips / ideeën zijn meer dan welkom. Vooraf meedenken kan, maar natuurlijk is het fijn om met zijn allen op één of andere manier aanwezig / betrokken te zijn die dag.
Zet 20 september dus vast in de agenda en neem contact op voor ideeën / meedenken, dan plannen we in augustus een brainstorm moment. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..