Zit jij in de 1ste t/m de 4e klas van het voortgezet onderwijs dan ben jij van harte welkom bij de tienerclub. Iedere veertien dagen op vrijdagavond om 19.30 uur in het Heem naast De Dorpskerk in Vreeswijk.

Wat kun je allemaal verwachten op zo'n avond?

Sport - ieder jaar wordt er een gymzaal gehuurd waar we even lekker los gaan met voetbal, trefbal, volleybal.

Het jaarlijkse sinterklaasfeest is ook altijd een groot succes, wie weet komt Sinterklaas dit jaar weer langs of Zwarte Piet.
We gaan zeker ook nog een keer met elkaar eten of picknicken in het bos, een leuke film kijken, speurtochten, een dropping enz enz enz.

Buiten alle sport- en spelactiviteiten en alle andere leuke impulsieve acties houden we ons ook bezig met het Geloof. Thema’s als; bidden, waarom naar de kerk gaan, wat doen we met ons geloof in het dagelijkse leven, wie is Jezus. Allemaal thema’s die erg actueel zijn en die jou ook zeker zullen aanspreken. Er is ook ruimte om zelf aan te geven waar je het graag over zou willen hebben.

Maar het belangrijkste is dat we gewoon een hele leuke avond hebben met elkaar. En aan het einde van het seizoen gaan we met elkaar op kamp, een heel weekend gezelligheid.

Nu jij natuurlijk ook helemaal enthousiast bent, wil je vast weten wanneer de clubavonden zijn. Je kunt de data steeds vinden in de agenda van deze website.