Aanmelden voor het bijwonen van de diensten:

We zijn dankbaar dat we na een periode van alleen online vieringen weer voor maximaal 60 mensen ochtend- en avonddiensten in de Dorpskerk kunnen houden. Ieder gemeentelid zonder COVID-19 gerelateerde klachten mag zich hiervoor aanmelden.

Dit kan iedere week tot aan vrijdag 20:00 uur. Geeft u bij uw aanmelding aan voor welke dienst u zich aanmeldt (ochtend-/avonddienst), met hoeveel personen u de dienst wilt bijwonen en of u na de dienst wilt meehelpen met het preventief schoonmaken van de kerk (duurt ongeveer 10 minuten).

Mochten er toch meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan laten we u uiterlijk zaterdag weten of u kunt komen.
Meer informatie kunt u lezen op de website. De kerk zat de afgelopen zondagen nog lang niet 'vol', dus schroom niet om u aan te melden!
Wij kijken uit naar uw komst.