We zijn dankbaar dat we na een periode van alleen online vieringen weer ochtend- en avonddiensten in de Dorpskerk kunnen houden.

Ieder gemeentelid zonder COVID-19 gerelateerde klachten mag zich hiervoor aanmelden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit kan iedere week tot vrijdag 20.00 uur. Geeft u bij uw aanmelding aan met hoeveel personen u de dienst wilt bijwonen, of er kinderen naar de crèche of kindernevendienst gaan en of u na de dienst wilt meehelpen met het preventief schoonmaken van de kerk (duurt ongeveer 10 minuten).

Mochten er toch meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan laten we u uiterlijk zaterdag weten of u kunt komen.
Schroom niet om u aan te melden!

Vanaf 26 juli hoeft u zich niet meer aan te melden voor de avonddienst, de registratie zal dan plaatsvinden bij de deur.
Wij kijken uit naar uw komst.