De najaarsactie van 2018 is bestemd geweest voor het Heem en de tuinmuur van de Dorpskerk.

Het Heem is inmiddels aangepakt met mooi resultaat. Nu is ook de tuinmuur aan de beurt.

De kerkrentmeesters hebben opdracht gegeven om de muur opnieuw op te metselen. De huidige zal worden gesloopt tot ongeveer straat niveau. Vanaf D.V. 23 september zal de metselaar starten met zijn werkzaamheden.

Nu zijn we op zoek naar een aantal mensen die willen helpen met het afbreken van de huidige muur. Dit willen we doen in de week van 16- 21 september, de week na de startdag!

Er komt een container om alles af te voeren. Voor spullen word gezorgd. Voor info en opgave kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even aanspreken na de dienst!