Z M D W D V Z

Eerst komende activiteiten

zaterdag 11-07-2020
11:00 Jeugdactiviteit, Kromme Rijn (Kanoverhuur Rijnstroom)

We krijgen wekelijks verzoeken tot plaatsing van berichten of oproepjes op het weekbericht. Het weekbericht heeft als doel om de gemeente inzicht te geven in verschillende activiteiten binnen de gemeente. Het weekbericht dient als communicatiemiddel voor gemeente leden en wordt gevuld door gemeenteleden. Hieronder nog wat tips en regels voor het aanleveren

• Kopij graag aanleveren voor de donderdag voorafgaand aan de zondag en dan voor 18.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Berichten zijn afkomstig van gemeenteleden en gaan over activiteiten of bijzonderheden van onze eigen gemeente.
  • Berichten van buiten de gemeente plaatsen we in principe niet, tenzij het voortkomt uit een samenwerkingsverband met onze gemeente.
  • De predikant levert elke week een stukje pastoraat en/of toerusting aan
  • De kerkenraad levert informatie aan vanuit de kerkenraadsvergaderingen.
  • Een bericht wordt in principe één keer geplaatst en wan-neer dit aangegeven wordt kan het nog een week extra geplaatst worden. Daarna wordt het verwijderd.
  • Wanneer er veel kopij is of de aangeleverde stukken zijn erg lang, dan zal de redactie de stukken inkorten of aanpassen naar eigen inzicht en er rekening mee houden dat de boodschap of essentie van het bericht helder blijft. Indien mogelijk overlegt redactie dit met de gever van het bericht.