Vreeswijk

Hervormde Gemeente

Wat?

Met de Joy4Kids VakantieBijbelClub willen we kinderen van de basisschool laten ontdekken wie God is en wie God voor hen wil zijn. Daarom worden er in de herfstvakantie en voorjaarsvakantie de vertrouwde VBC-kidsactiviteiten voor hen georganiseerd. Op zo’n ochtend wordt er o.a. gezongen, gebeden, een bijbelverhaal verteld, sketches gespeeld, geknutseld en spelletjes gedaan. Soms wordt een theater uitgenodigd.
Dit wordt uitgebreid met losse kidsactiviteiten die over het algemeen een nog laagdrempeliger niveau hebben, om zo de jeugd te blijven binden.
Deze activiteiten vinden veelal rondom kerkelijke feesten en schoolvakanties plaats en worden d.m.v. posters, website, flyers en weekbericht aangekondigd.

Waar?

De activiteiten worden doorgaans gehouden in ‘De Voorhof’, Wiersdijk 8b. De toegang is helemaal gratis.

Wie?

De werkgroep Joy4Kids VakantieBijbelClub bestaat uit personen van de Ankergemeente (CGK/NGK) en de Hervormde Gemeente Vreeswijk. Dit zijn: Anneke Sanders (namens de Ankergemeente), Paula Hoornstra, Ria van Meteren, Arjan Molenaar en Miranda Solinger.

Meer info…

…vindt u hieronder, in de agenda of via de contactpersonen

Contactpersoon Joy4Kids VakantieBijbelClub: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 030-2321944)

Contactpersoon overige kidsactiviteiten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 030-2936824)