Komende diensten

maandag 06-04-2020
Ds. Fred Blokhuis
te beluisteren via kerkdienstgemist.nl (via de homepage rechts onderin Diensten online)

dinsdag 07-04-2020
Ds. Rijn de Jonge

woensdag 08-04-2020
Theo Vreugdenhil

donderdag 09-04-2020
Ds. Gertjan Glismeijer

vrijdag 10-04-2020
19:30 Goede vrijdag (Internetdienst), Internetdienst vanuit de Dorpskerk
Ds. G.J. Glismeijer
te beluisteren via kerkdienstgemist.nl ( via de homepage rechts onderin Diensten online)

zaterdag 11-04-2020
Ds .Rik de Pater

zondag 12-04-2020
10:00 Eerste Paasdag (Internetdienst), Internetdienst vanuit Dorpskerk
Ds. H.J.P. de Pater

zondag 12-04-2020
18:30 Eerste Paasdag (Internetdienst), Internetdienst vanuit de Dorpskerk
Ds. D. van Vreeswijk, Zevenhuizen

Zondagse erediensten

In de Voorhof, Wiersdijk 8b, Nieuwegein. Aanvang 10.30 uur.

De Hervormde gemeente Vreeswijk heeft 2 erediensten op zondag.

Deze erediensten worden gehouden in de Dorpskerk aanvangstijden 10.00 uur en 18.30 uur.
In alle ochtenddiensten is er crèche voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar en kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 3 van de basisschool.
Voor de kinderen van groep 4 t/m 6 is er ook kindernevendienst, behalve op de 2e zondag van de maand.

In de Voorhof is er op de eerste zondag van de maand een Brunchdienst aanvang 10.45 uur ( behalve in de zomermaanden juli en augustus)
In de Voorhof vieren wij ook de jeugddiensten. Kijk voor actuele informatie in de agenda. In de Dorpskerk, Molenstraat 11 Nieuwegein. Aanvang 10.00 uur en 18.30 uur.

De gemeente komt verder samen in erediensten op de christelijke feestdagen, op de jaarlijkse bid– en dankdagen voor gewas en arbeid, op de oudejaarsavond en op de nieuwjaarsmorgen. Deze diensten worden in de Dorpskerk gehouden.
U bent van harte welkom om deze diensten bij te wonen. Kijk voor actuele informatie in de agenda.

Liturgie en eredienst