Vreeswijk

Hervormde Gemeente

Kringwerk

Heb jij net belijdenis gedaan, ben je als jong echtpaar net nieuw in de gemeente, ben je de jeugdvereniging ontgroeid óf vind je het gewoon fijn om samen met jongeren uit de gemeente over het leven als christen na te denken én ben je (ongeveer) tussen de 20 en 35; kom dan een keer kennis maken met de jongerenkring!

De jongerenkring wordt op de maandagavond (19:30 uur - 21:00 uur) bij iemand thuis gehouden. Iedere avond heeft een ander thema dat in toerbeurt wordt gekozen en voorbereid. Hierdoor ontstaan verrassende avonden waarin we door onze verschillende achtergronden veel van elkaar en van de Bijbel leren. Je bent van harte welkom! In het weekbericht en in de agenda op deze website wordt steeds aangegeven waar en wanneer er weer een jongerenkring is.

Mocht je van plan zijn te komen kijken of wil je meer informatie, neem dan  contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor details en locatie.

Er zijn zes bijbelkringen die zijn gekoppeld aan één of meerdere wijken waarin de gemeente is ingedeeld, maar ze staan ook zeker open voor mensen die niet in Nieuwegein wonen. De kringen zijn er voor persoonlijke Bijbelstudie met het oog op je geloofsleven van elke dag, en om elkaar beter te leren kennen. De kringen komen maandelijks bijeen in een huiskamer op een avond in die week die door de deelnemers zelf in overleg is vastgesteld, in totaal 8 keer in een seizoen.

Iedereen is van harte welkom om een keer te komen kijken!
Voor meer informatie over o.a. de inhoud en de locaties kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doel van de kring: oefenen in gebed en gemeenschap, met elkaar en van elkaar leren rond een open Bijbel.

Gezamenlijk beslissen we wat het gespreksonderwerp zal zijn. Vaak gaat het om een boek dat ons kan helpen te groeien in geloof. We willen een open kring zijn, waarbinnen nieuwe mensen - en daar vallen ook de mannen onder! - van harte welkom zijn.

Wil je graag eerst een keer komen ‘snuffelen’? Ook goed! Stel ons dan wel even op de hoogte van je komst.

In de agenda vind je wanneer de Groeikring wordt gehouden.

Voor informatie en aanmelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..