Vacatures

Op de website van onze kerk is heel veel informatie te vinden, zowel op het openbare deel, als op het besloten ledengedeelte. In de loop van de jaren is het echter minder overzichtelijk geworden en nodigt dat minder uit om te bezoeken en te lezen.

Daarnaast is het verschijnen van de nieuwsbrief op papier i.v.m. de strengere privacy-richtlijnen niet meer mogelijk en is er zeker daardoor behoefte aan een digitale nieuwsbrief. Voordeel is ook dat die makkelijker up-to-date te houden is. Ook zijn de technieken voor het bouwen en inrichten van een website verbeterd en wil de communicatie-commissie de website gaan vernieuwen.

Graag willen wij daarvoor de creatieve en digitaal onderlegde talenten in onze gemeente inzetten. Heeft u / heb jij interesse om mee te werken aan de nieuwe website van onze kerk, dan kan je daarvoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .