Update coronamaatregelen (versoepelingen)

We zijn blij dat er weer mogelijkheden zijn voor versoepelingen! Voorzichtig kan het gemeentewerk weer fysiek opgepakt worden. Voor het samenkomen in grotere groepen dan 4 kan er gebruik gemaakt worden van de gebouwen, neem daarvoor contact op met de beheerder.
De kerkdiensten kunnen vanaf zondag 23 januari weer bezocht worden door 50 personen, de uitnodigingen worden verstuurd via kerktijd. Vanwege het hoge aantal besmettingen op de scholen, zal de kindernevendienst voorlopig online zijn en start de crèche nog niet.
Wilt u overleggen over het wel of niet door laten gaan van een activiteit, dan kunt contact opnemen met de scriba. Bij bovenstaande houden we ons aan de basisregels, denk ook aan het dragen van een mondkapje.
We kijken er naar uit om elkaar weer te ontmoeten!

Dorpskerk (Dienst van Woord en Gebed)

wo 26 jan 2022 om 13:30 uur
Ds. Rik de Pater